Programma’s voor ondernemers

Advisorgroep heeft speciale programma's die gericht zijn op ondernemers.

De Groeiadviseur

De Groeiadviseur is het resultaat van de jarenlange ervaring van Advisorgroep en de eigen/persoonlijke visie op het MKB. Een ambitieus programma voor de MKB’er die wil groeien. Met dit trainingsprogramma stelt u samen met uw adviseur doelen en maakt u uw plannen concreet. Meer structuur in uw onderneming en zakelijke groei in een half jaar.

De Ondernemersfactory

Dit is de fysieke plek waar ondernemers en ‘jonge’ bedrijven ondersteund worden in het ondernemerschap met de kennis van Advisorgroep letterlijk om de hoek. Er zijn drie verschillende pakketten: op basis van een vaste werkplek, een flexplek of alleen ondersteuning.

Op de website van De Ondernemersfactory vindt u alle informatie.

Programma’s voor gemeenten

Advisorgroep ondersteunt gemeenten bij vraagstukken wat betreft het bedrijfsleven.

Bedrijfsonderzoek

Welke bedrijven hebben kans van slagen? In het geval van een Bbz-aanvraag heeft u als gemeente behoefte aan een partij met kennis van zaken en ervaring met ondernemers. Maar ook banken en verzekeringsmaatschappijen kunnen hun voordeel doen met een bedrijfshaalbaarheidsonderzoek. U kunt Advisorgroep inschakelen om bedrijfsplannen te beoordelen op haalbaarheid.

Project 7

De gemeente Oldambt heeft zichzelf de opdracht gegeven om een beter rapportcijfer te krijgen van haar ondernemers waar het gaat om, ‘MKB-vriendelijke gemeente’. Zij streeft naar het rapportcijfer 7. Advisorgroep en de gemeente Oldambt hebben daarom samen Project 7 ontwikkeld om deze doelstelling in drie jaar te realiseren.